Ingen ballade: Fredelig start på superligasæsonen i Odense

Årets første superligakamp i Odense mellem OB og FCK blev afviklet næsten uden problemer. Før kampen havde både OBs og FCKs ellers fans varmet op med hver deres pre-match fest. Men det blev kun til et par mindre sager.

- Om det var det gode vejr, der satte et par ekstra plusgrader på humøret, skal jeg lade være usagt. Men jeg kan i hvert fald med stor tilfredshed konstatere, at vi kun ganske få gange måtte sætte ind med lidt ekstra tydelig dialog for at holde ro på de to fangrupper. Det til trods for, at både FCKs og OBs fans festede godt igennem inden kampen, siger politikommissær Lars Fredensborg, som ledede dagens politiaktion.

Fyns Politi oplyser, at en FCK-fan fik konfiskeret noget ulovligt fyrværkeri på vejen fra Odense Banegård mod Trefor Park.

En OB-fan er sigtet for at have affyret et nødblus uden for værtshuset James Dean i Mageløs i Odense, hvor OBerne holdt pre-match fest.

Desuden blev en tredje person stoppet i Vestergade og sigtet for at være i besiddelse af ulovligt fyrværkeri. De tre personer kan alle se frem til at få en bøde.

Endelig blev en bilist anholdt i Vestergade ved Pantheonsgade og sigtet for at føre bil i narkopåvirket tilstand. Han er desuden også sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

De omkring 900 tilrejsende FCK fans rejste tilbage mod København med et særtog klokken 22.12. 

10.314 tilskuere så FC København vinde 3-2 over OB på Odense Stadion.

Dagens Gossip