Ingen Bendtner og ingen Cornelius på Morten Olsens landshold

Nicklas Bendtners halvårlige tænkepause udløber ellers få dage inden kampene mod Malta og Armenien fredag den 6. og tirsdag den 10 september, men Morten Olsen vil altså ikke udtage angriberen i øjeblikket:

- Jeg snakker meget med Bendtner, og han tænker stadig. Jeg håber, han tænker på sin rigtige klub, og jeg håber, at han finder en ny klub inden fredag. Hvis han finder en ny klub, er han aktuel lige som så mange andre - som for eksempel Flemming Povlsen. Jeg udtager ham kun, hvis han er i kampform, siger landstræneren.

Andreas Cornelius, der også har døjet med en mindre skade, er på trods af sin Premier League-debut for Cardiff City FC i weekenden heller ikke med i truppen i første omgang, men landstræneren vil efterudtage tre-fire spillere, og han holder døren på klem for, at Cornelius kan snuppe én af dem:

- Jeg vil lige tænke over det en ekstra gang. Duncan, som også er en formspiller, spiller i aften, og ham vil vi også kigge på. Vi tager måske en ekstra angriber med, og jeg går ud fra, at der er plads i flyveren. Jeg snakkede med Corner og skal have en snak med ham. Han har jo været skadet, siger Morten Olsen.

I stedet er der genvalg til både Martin Braithwaite og Niklas Pedersen i truppen, mens Mike Jensen og Nicki Bille er blandt dem, der er røget ud.

Foreløbig bruttotrup:

MålmændStephan AndersenKasper SchmeichelJesper Hansen

ForsvarsspillereLars JacobsenNicolai BoilesenPeter AnkersenSimon KjærAndreas BjellandDaniel AggerJores Okore

MidtbanespillereWilliam KvistNiki ZimlingCasper SlothLeon Andreasen

AngribereChristian EriksenMartin BraithwaiteNicklas PedersenViktor FischerMichael Krohn-DehliNicolai Jørgensen

 

 

 

 

 

Dagens Gossip