Ingen kendte manden, der scorede to mål mod Brøndby

Med et fantastisk indhop og to scoringer blev Esbjergs midtbanespiller Jesper Rasmussen for en dag hovedpersonen på Brøndby Stadion.

Og den slags er han ikke vant til. Faktisk har han i mange år levet væk fra al opmærksomheden. Ingen kender ham rigtig udenfor bygrænsen, ja, selv ikke Esbjergs nye cheftræner, Niels Frederiksen, vidste rigtig, hvem Jesper Rasmussen var indtil for nylig.

- For at være helt ærlig, så havde jeg ikke det store kendskab til Jesper, inden jeg kom til klubben. Men han er en rigtig dygtig spiller, han har bare fået ødelagt store perioder af sin fodboldkarriere på grund af skader. Nu er der langsomt ved at komme styr på det, og så bliver han endnu bedre fremover, siger Niels Frederiksen.

Fra sidelinjen kunne han nyde sit mandskab præstere ganske fornemt på Brøndby Stadion. I den centrale akse var Esbjerg stærke og bundsolide med lav fejlmargin. Og på de få chancer, der kom, var gæsterne skarpe. Ikke mindst den ’ukendte' Jesper Rasmussen.

- Det er helt vildt at opleve det her. Brøndby Stadion er det fedeste sted at spille i hele Danmark, og så scorer jeg to mål. Det er sgu stort, siger Jesper Rasmussen, der lige skulle vænne sig til at agere hovedperson for en aften.

- Når denne Superliga-sæson er forbi, så håber jeg da, at der er flere, der ved, hvem jeg er, siger 21-årige Rasmussen, som først for alvor trådte ind i voksnes fodboldrækker for to år siden og debuterede i Superligaen i forrige runde. Nu kan han kigge tilbage på et overraskende godt indhop i weekenden og to mål til følge. Det er da også værd at tage med fra sådan en sommerdag langt væk fra Esbjerg.

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip