Ingen løn til 300 fyrede efter konkurs i Frederikshavn

Medarbejderne fra den konkursramte virksomhed Thorsø Industri og Skadeservice har ingen løn fået for den sidste halvanden måneds arbejde.

- Folk er utroligt kede af det. De skal nu ud og undersøge, om de kan få et lån af familien eller banken. Det er utrolig skidt, siger han til Fagbladet 3F.

Lønsedlerne var ellers sendt ud som sædvanlig, men der er ikke gået penge ind på de omkring 300 ansattes konti. Medarbejderne fandt først ud af, at der ikke blev udbetalt løn, efter virksomheden var gået konkurs onsdag eftermiddag.

- Jeg kan godt forstå, at kollegaerne er sure over, at de har fået det at vide så sent. Vi er nu i fuld gang med at sikre, at de i stedet får deres løn fra lønmodtagernes garantifond, men det kan jo godt tage lidt tid, før der er styr på det, siger Michael Wilster. Han var selv ansat som tømrer indtil konkursen onsdag eftermiddag.

Både medarbejdere og ledelse begræder lukningen af virksomheden.

- Det er træls og sørgeligt. Vi er alle sammen kede af, at virksomheden er gået konkurs, for vi var glade for arbejdspladsen. Det var et godt og alsidigt arbejdet, siger Michael Wilster.

- Det er en sorgens dag. Det er jo mit livsværk, så jeg er meget deprimeret. Jeg har grædt mange tårer, siger direktør Claus Thorø til Kanal Frederikshavn.

Virksomheden Thorøs Industri og Skadeservice har hovedsæde i Frederikshavn og lokalafdelinger i Struer, Dronninglund, Aarhus, Vejle, Kiplev, Glostrup og Hvidovre. Virksomheden beskæftigede både skadeservicemedarbejdere, rengøringsfolk, tømrere og gartnere.

 

Dagens Gossip