Ingen mesterskabs-jubel hos FCK

FC København vandt mandag aften 3-2 over forfølgerne FC Nordsjælland. Efter en dramatisk kamp i Farum er FCK nu 10 foran i tabellen.

Trods forspringet vil Nicolai Jørgensen endnu ikke trække champagnen op.

- Nej. Det var selvfølgelig ikke mesterskabet, der blev sikret. Men det var en fantastisk sejr. Vi kæmper med alt vi har. Det er fantastisk, at vi kan vinde i dag. Vi får måske et heldigt mål til sidst, men det var fantastisk, siger midtbanespilleren.

Holdkammerat Lars Jacobsen er mere villig til at tale om guld, selv om han heller ikke fejrer noget mesterskab endnu.

- Det var et stort skridt på vejen, men der er stadig et stykke arbejde tilbage, siger han til TV 3 Sport 1.

Hjemmeholdet udlignede til 1-1 efter en situation, hvor Johan Wiland lå skadet på banen. Det var en kontroversiel situation, som mærkede FCK-holdet, der måtte se målmanden blive båret fra banen med stærke smerter.

- I første halvleg går der nogle ting os imod, som jeg ikke kan udtale mig om her. Men vi har prøvet det før, snakkede vi om i omklædningsrummet. Så vi gik ud og maste på, og så kommer det til sidst, siger Nicolai Jørgensen til TV 3 Sport 1.

Ifølge Lars Jacobsen burde der være frispark til målmanden i situationen.

- Det ser ganske vist ud til, at jeg rammer Mtiliga en lille smule i situationen. Men jeg synes stadig der klart er frispark til Wiland, siger backen.

Andreas Cornelius scorede sejrsmålet foran de glade FCK-tilhængere.

- Vi spiller nærmest på hjemmebane, der er mange fans, det hjælper os helt vildt, siger Cornelius til tv.

Efter en forfejlet clearing fra Jores Okore kunne Cornelius score sejrsmålet.

- Jeg skal egentlig bare sætte indersiden på og sparke den under målmanden. Jeg kan endda nå at se, hvad han gør, forklarer Cornelius.

Ariël Jacobs, FCK-træner, glæder sig over sejren, men erkender, at de var pressede undervejs. Indskiftningen af Vetokele, målscoreren til 2-2, ændrer tingene.

- Holdet tog et skridt frem og spillede bedre. Vetokele var heldig at stå det rigtige sted, lyder det fra Jacobs.

 

 

 

Dagens Gossip