Ingen mesterskabsfest i München

Men hvis Bayern Münchens spillere går og tror, at et mesterskab udløser fadøl og fejring lørdag aften, så kan de godt glemme alt om det.

Der bliver nemlig ingen mesterskabsfest for Bastian Schweinsteiger & co., som skal holde fuldt fokus på tirsdagens kvartfinale i Champions League, hvor italienske Juventus kommer på besøg på Allianz Arena. Det understreger sportsdirektør Mathias Sammer.

- Det ville være et utroligt øjeblik, hvis vi afgør det på lørdag. Men vi må ikke være sentimentale. Vores opgave er at vinde over HSV, men herefter har vi kun 72 timer, indtil Juventus kommer forbi, siger Mathias Sammer ifølge tyske Bild.

Mathias Sammer hæfter sig ved, at Bayern spillemæssigt har haft det svært i de seneste kampe, og derfor er det nødvendigt, at spillerne nu stepper op og finder et højere niveau.

- På det seneste har vores præstationer været for usikre, men bortset fra Arsenal-kampen har resultaterne stadig været gode, siger Sammer og fortsætter:

- Man kan ikke præstere på sit allerhøjeste niveau over en hel sæson, det er menneskeligt. Men siden kampen mod Dortmund i pokalturneringen, har vi manglet de sidste to-tre procent i vores spil, som har gjort forskellen for os i denne sæson, lyder det.

Bayern München fører med 20 point ned til Dortmund, der indtager andenpladsen i Bundesligaen. Skal Bayern blive mestre på lørdag, så kræver det en sejr over Hamburger SV, mens Dortmund ikke må besejre Stuttgart.

 

 

 

Dagens Gossip