Ingen Mikkel Hansen: Paris saboterer Wilbeks planer

Paris Handball har pludselig besluttet, at de ikke vil give Mikkel Hansen fri til at deltage i en tredags træningssamling med det danske landshold. Beslutningen kommer efter, at den ambitiøse klub lørdag skuffende tabte på udebane til Metalurg i Champions League.

Pariserne angiver, at det er det knæ, som Mikkel Hansen havde problemer med i hele sidste sæson, der er grunden til, at de vil holde deres danske stjerne i Frankrig.

- PSG Handball har her kort før starten på træningslejren meddelt, at Mikkel Hansen ikke kan deltage med begrundelse i, at hans knæ ikke har godt af for meget rejseaktivitet, fortæller Ulrik Wilbek.

Og den danske landstræner lægger ikke skjul på, at han ikke er tilfreds med franskmændenes beslutning.

- Det er naturligvis ærgerligt med et afbud så kort før starten på træningslejren. Især set i lyset af, at jeg for hele fire uger siden valgte at indkalde truppen i ekstraordinært god tid, siger Ulrik Wilbek.

Herrelandsholdets samling finder sted i Sønderborg, og landsholdsspillerne har fire træningspas sammen, inden de onsdag middag tager tilbage til deres respektive klubber. Samlingen er næstsidste mulighed for Wilbek til at se spillerne an, inden han udtager sin EM-trup.

Landstrænerens sidste mulighed for at teste spillerne af er i slutningen af oktober og starten af november, hvor Danmark har en træningslejr, der kulminerer med et Golden League-stævne i Oslo.

 

Dagens Gossip