Ingen psykolog på landsholdet trods mentale problemer

Landstræner Morten Olsen brugte det selv som undskyldning. Efter kampen mod Malta mente Morten Olsen, at hans spillere havde været mentalt hæmmede på banen på grund af det store pres, som spillerne har været ude for.

Men det gør ikke at DBU og Olsen vil tage initiativer som at få en mentaltræner ind på holdet op til kampen mod Armenien på tirsdag.

- Vi har ikke tilknyttet en psykolog, som man har på klubhold, og det vil vi heller ikke gøre nu. Mange af spillerne har jo selv en mental coach, som de benytter, siger Olsen og fortsætter:

- Men jeg synes heller ikke, at det har været noget problem før i aftes. Jeg nævnte efter kampen, at det kunne være et problem. Det kan være naturligt, når vi kun har vundet få kampe ud af mange, og især når vi har så mange unge, siger Olsen.

Også målmand Stephan Andersen kunne mærke det mentale pres.

- Jeg synes ikke, jeg kunne mærke det op til kampen, men det er klart, at som kampen skrider frem, så synes jeg, at man havde en fornemmelse af, at de ville få chancer, for der var bare noget, der ikke fungerede, siger keeperen og fortsætter:

- Og det kan godt være, at det var fordi, at vi var mentalt ramt af, at vi vidste, at vi skulle have en sejr og intet andet. Så ja, det lå i baghovedet, sider Andersen, der mener, at det vil blive anderledes på tirsdag.

- Jeg tror, vi kan spille mere frit. Vi mødte Malta, og alt andet end tre point havde været en fiasko, hvilket nok lå lidt i baghovedet, og derfor blev det krampagtigt. Vi skal kunne spille mere frit og stole mere på vores egne evner, og det skal i hvert fald ske på tirsdag, hvor modstanderen trods alt er bedre.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip