Iniesta afviser Barca-æraens afslutning

Det afviser Andres Iniesta i hvert fald:

- Jeg synes, at det er unfair at tale om cykliske ændringer. I løbet af de sidste fem år har dette hold vundet to Champions League-titler... og vi står på tærsklen til at vinde en fjerde La Liga-titel, siger Iniesta.

- Det giver ingen mening at analysere fem år på baggrund af en kamp i München. For mig er det slutningen på en æra, når årene går uden, at man vinder nogen titler.

Barcelona har aktuelt et forspring på 13 point i den spanske liga med seks kampe tilbage. Hvis katalanerne vinder mod Athletic Bilbao, og forfølgerne fra Real Madrid samtidig taber lokalopgøret til Atletico, bliver Barcelona kåret som mestre.

- Når man vinder ligaen, så kan man ikke sige, at det har været et dårligt år, for det er den vigtigste titel.

Iniesta roser både Dortmund og München efter de to tyske storsejre.

- Bayern og Borussia er to meget gode hold, velforberedte fysisk og teknisk, og det har de vist i disse to kampe. Det er ikke La Liga, der er blevet ringere end dem, det er bare disse hold, som har besejret deres modstandere.

Midtbanemagikeren lover, at Barcelona vil gøre alt, hvad der er muligt for at indhente det tyske forspring i returkampen, selvom det på forhånd ligner en umulig opgave.

- Vi har 90 minutter foran os, hor vi vil forsøge at opnå noget meget vanskeligt. Jeg vil ikke sige, at vi kommer til at score fem mål imod Bayern, men holdet vil gå ud på banen med den indstilling.

Dagens Gossip