Inspirerende video: Lizzie var 'verdens grimmeste' - men overvandt mobberne

24-årige LIzzie Velasquez lider af et sjældent syndrom, som kun en anden person i verden også lider af. Hun er ude af stand til at tage på, er blind på det ene øje og har aldrig i sit liv vejet mere end 29,1 kilo.

Forleden gav hun en tale til arrangementet TedX i Austin i Texas, hvor hun fortalte om, hvordan hun formår at se lyst på livet trods alle odds.

Læs også: Forældre genopliver datter fem gange om dagen

Hun siger, at hendes lidelse ligefrem har fordele. Hvem ville ikke gerne kunne spise 60 små måltider hver dag uden at tage på? Og hvem ville ikke ønske at kunne få uhøflige folk til at forsvinde blot ved at vende det blinde øje til? Desuden sparer hun masser af penge på kontaktlinser, da hun kun skal bruge til det øje, der stadig kan se.

Men når det er sagt, har Lizzie Velasquez' liv været fyldt med udfordringer. Hun ved, at hun ikke just lever op til den almindelige opfattelse af skønhed, og det har klassekammerater ikke holdt sig tilbage for at fortælle hende i tidens løb.

Læs også: Skrækkelige smerter: Pigen der ikke kan tåle et knus

Men hun har besluttet at bruge alle de negative kommentarer positivt, og hun får blot flere ambitioner af dem.

- Jeg har haft et svært liv, men det er ok. Jeg vil lade mine mål og min succes og mine bedrifter definere mig, ikke mit udseende, siger hun.

De bedrifter omfatter blandt andet to selvhjælpsbøger og stor succes som foredragsholder.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se Lizzie Velasquez' inspirerende tale her:

Dagens Gossip