Inspireret af Egyptens faraoer: Greve begraver sin nye Bentley

Selv om man er så rig, at man ikke ved, hvad man skal bruge pengene til, så kan man tilsyneladende godt bekymre sig om, hvordan man får nogle af pengene med sig ind i himlen.

Den 62-årige brasilianske erhvervsmand, som kalder sig "Grev Scarpa" er i hvert fald begyndt at tænke på livet efter døden, og her har han ikke i sinde at undvære sin yndlingsbil.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Derfor annoncerede han forleden på Facebook, at han ville begrave sin spritnye Bentley Continental i haven. Bilen, som har kostet mere end 2,7 millioner kroner, skal sikre ham en behagelig rejse "til den anden side."

- Jeg har besluttet at gøre som faraoerne: I denne uge begraver jeg min favorit bil, en Bentley, her i min have. Jeg begraver min skat ved mit plads," skriver grev Chiquinho Scarpa på Facebook.

Og det ser ud til, at greven mener det. På hans sider ligger nemlig også adskillige billeder, hvor en gravko er ved at grave hullet til luksusbilen.

LÆS OGSÅ: Se Folkevogn bygget om til verdens dårligste hajbur

Chiquinho Scarpa har et palæ i Jardins, som er et af de dyreste områder i Sao Paulo. Angiveligt blev han inspireret til at grave haven op og ofre køretøjet efter at have set en tvudsendelse om den gamle Egypten og faraoerne i sidste weekend.

Onde tunger mener dog, at greven begraver den dyre bil for at undgå at betale skatter og afgifter for den.

Se billederne af Grev Scarpa og hans elskede bil ved at klikke herunder:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip