Instruktør til tv-stjerner: I er for tykke

Skrevet af admin

05/11/2013
Smid nogle kilo og stram kroppen op, inden vi filmer igen.Sådan lød beskeden fra instruktører og producere bag hitserien "Sex And The City" til to af de medvirkende.Det var imidlertid hverken den i forvejen tynde Sarah Jessica Parker eller de tre andre kvindelige hovedrolleindehavere, der blev tvunget til salatfadet. Det var derimod de to mandlige stjerner, Chris Noth og John Corbett, der spiller henholdsvis Mr. Big og Aidan, der på skift er kærester med Sarah Jessica Parkers rolle Carrie.- Vi sagde til Corbett, at han skulle tabe sig mellem sæson tre og fire. Da vi diskuterede, hvorvidt vi ville have ham tilbage i serien, besluttede vi, at han skulle komme tilbage og være så lækker, at Carrie ikke kunne fatte det, siger producer Amy B. Harris til mediet E! Online.Chris Noth blev først sendt på slankekur, da serien skulle tage springet til det store lærred et par år efter.Kvindernes vægt blev derimod aldrig kommenteret, fortæller produceren."Sex And The City" kørte som serie fra 1998 til 2004 og var et stort hit blandt kvindelige seere. I 2008 og 2010 kom de to film, der fortalte den videre historie, og siden er der også blevet lanceret en serie om hovedpersonens teenageår.Newspaq

Mest læste i dag

Smid nogle kilo og stram kroppen op, inden vi filmer igen.

Sådan lød beskeden fra instruktører og producere bag hitserien "Sex And The City" til to af de medvirkende.

Det var imidlertid hverken den i forvejen tynde Sarah Jessica Parker eller de tre andre kvindelige hovedrolleindehavere, der blev tvunget til salatfadet. Det var derimod de to mandlige stjerner, Chris Noth og John Corbett, der spiller henholdsvis Mr. Big og Aidan, der på skift er kærester med Sarah Jessica Parkers rolle Carrie.

- Vi sagde til Corbett, at han skulle tabe sig mellem sæson tre og fire. Da vi diskuterede, hvorvidt vi ville have ham tilbage i serien, besluttede vi, at han skulle komme tilbage og være så lækker, at Carrie ikke kunne fatte det, siger producer Amy B. Harris til mediet E! Online.

Chris Noth blev først sendt på slankekur, da serien skulle tage springet til det store lærred et par år efter.

Kvindernes vægt blev derimod aldrig kommenteret, fortæller produceren.

"Sex And The City" kørte som serie fra 1998 til 2004 og var et stort hit blandt kvindelige seere. I 2008 og 2010 kom de to film, der fortalte den videre historie, og siden er der også blevet lanceret en serie om hovedpersonens teenageår.

Newspaq