Intensiveret kamp om Superliga-oprykning

Toppen tabte terræn, og forfølgerne havde medvind i weekendens kampe i NordicBet Ligaen, hvor der var sikre sejre til to tidligere Superliga-hold.

Kampen om adgang til Superligaen fra næstbedste fodboldrække blev intensiveret efter weekendens kampe, hvor toppen satte point til, og forfølgerne brugte sejre til at krybe tættere på oprykningspladserne.

Rækkens nummer to, Horsens, smed allerede torsdag tre point i lokalopgøret mod Vejle, mens topholdet Hobro måtte nøjes med 2-2 mod AB.

Dermed kom forfølgerne tættere på, blandt andet takket være Silkeborgs sikre 2-0 sejr hjemme over Fredericia, hvor Christian Sørensen og Jeppe Illum med et mål midt i hver halvleg sikrede de tre point.

- I 1. halvleg får vi hurtigt sat vores spil, også hurtigere end jeg havde regnet med. Jeg havde forventet, at vi skulle kæmpe os lidt mere til tingene i indledningen. Og så kommer vi jo foran 1-0 - det er vi ikke vant, og det er klart, at det er en forbedring i forhold til tidligere, siger Silkeborg-træner Jesper Sørensen til klubbens hjemmeside med henvisning til, at Silkeborg ikke siden sæsonpremieren mod Brønshøj er kommet foran.

Også en anden tidligere Superliga-klub, Lyngby, ser ud til at have fundet ind i en god rytme. Det gik ud over oprykkerne fra Marienlyst, der blev sendt hjem til Fyn med et 4-0 nederlag i bagagen. Patrick Mortensen, Philip Rasmussen og David Katz Boysen med to mål sikrede sejren.

Dermed er der nu kun fire point mellem nummer to og syv i NordicBet Ligaen. Hobro på førstepladsen kunne have øget sit forspring til seks point i Gladsaxe mod AB, men to føringer skabt af Jesper Lauridsen til 1-0 og Martin Thomsen til 2-1 blev sat over styr, da ABs Mads Brandis fik udlignet i overtiden.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip