Inter drysser af forspringet i toppen af Serie A

20/12/2015

Milano-klubben Inter blev den store taber i toppen af den italienske Serie A søndag.

Forfølgerne Fiorentina, Napoli, Juventus og Roma gjorde alle rent bord med sejre, men Inter kunne ikke følge trop i søndagens sene kamp på hjemmebane mod Lazio.

Her måtte duksen overraskende se sig slået 1-2 af Rom-klubben, der inden kampen ellers befandt sig i den dårlige halvdel af ligaen. Nu indtager de lyseblå en midterplacering.

Antonio Candreva blev den store helt med begge scoringer. Den første faldt efter fem minutter - sejrsmålet i det 87. minut.

I den afgørende sekvens blev hans straffespark ellers reddet i første omgang, men Antonio Candreva fulgte selv op og sendte bolden i mål til 2-1.

Mellem de to scoringer pressede Inter for at få udbytte af kampen. Efter en time udlignede Mauro Icardi, men Inters jagt på sejrsmålet endte siden i det helt store antiklimaks.

Inter fører stadig ligaen med 36 point, men presses nu hårdt bagfra af Fiorentina og Napoli, der begge har 35.

Den forsvarende mester, Juventus, der indledte sæsonen elendigt har gang i et stor comeback og er nu oppe på 33 point.