Inter sender mesterskabet tættere på Juventus

Inter og Juventus er to af de største rivaler i italiensk fodbold. Ikke desto mindre sørgede Inter lørdag for, at Juventus kom et skridt nærmere mesterskabet uden selv at spille.

Inter gjorde Juventus en tjeneste ved at vinde 2-0 på hjemmebane over Napoli, der er førerholdet Juventus' nærmeste konkurrent i toppen af Serie A.

Juventus fører med seks point ned til Napoli på andenpladsen, og Torino-klubben kan søndag bringe forspringet op på ni point i tilfælde af hjemmesejr over Palermo med yderligere fem spillerunder tilbage.

Med lørdagens sejr bevarede Inter et realistisk håb om at hente Roma på tredjepladsen, der udløser kvalifikationskampe til Champions League i næste sæson.

Mauro Icardi gav Inter en drømmestart med scoringen til 1-0 efter fire minutter. Marcelo Brozovic øgede til slutresultatet kort før pausen.

Napoli ligner et hold, der har opgivet mesterskabsdrømmen. Syditalienerne lå ellers længe i en god position, men Juventus har klinisk taget den ene sejr efter den anden efter en ellers elendig start på sæsonen i efteråret.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip