Inter-stjerne idømt lang pause for karatespark

Skrevet af admin

22/12/2015

Mest læste i dag

Inter-spilleren Felipe Melo kommer ikke på banen i den næste måned i Serie A, efter at den brasilianske midtbanespiller i weekenden sparkede en modspiller ned med et voldsomt karatespark.

I søndagens 1-2-nederlag til Lazio blev brasilianeren udvist i slutfasen, da han svingede sine støvleknopper op i hovedhøjde og ramte hjemmeholdets Lucas Biglia.

Den farlige situation er tirsdag blevet straffet med tre karantænedage af den italienske liga, hvilket betyder, at Felipe Melo først er aktuel til Inters Serie A-kamp mod Carpi den 24. januar.

Felipe Melo gjorde sig generelt skidt bemærket i nederlaget til Lazio, da han kort før sin udvisning begik et straffespark.

Hjemmeholdets Antonio Candreva missede straffesparket, men han var hurtigt over bolden efter redningen og scorede Lazios sejrsmål.

- Uheldigvis lavede Melo to dumme ting, sagde Inter-træner Roberto Mancini til Sky Sport Italia efter kampen.

Det var anden gang, at Felipe Melo blev udvist i denne sæson efter sommerskiftet fra tyrkiske Galatasaray. Allerede da brasilianeren ankom til Milano indikerede han, hvad der var i vente.

- Ja, jeg er en hård spiller, og det er min styrke, sagde han.

I en anden kamp blev Romas bosniske angriber, Edin Dzeko, udvist for at brokke sig til dommeren. Dzeko er tirsdag blevet idømt to spilledages karantæne.

Inter topper Serie A med 36 point efter 17 spillerunder. Roma har 32 point på femtepladsen.

/ritzau/Reuters