Inter udnytter Fiorentinas pointtab og stryger til tops

Topstriden i den italienske Serie A er mere jævnbyrdig end set i mange år. Tidligt søndag lagde Napoli sig på førstepladsen, søndag eftermiddag forpassede Fiorentina muligheden for at gå i spidsen, og søndag aften var det i stedet Inter, der nappede førstepladsen.

Fiorentina var på hjemmebane favorit til at lægge sig på førstepladsen, men hjemme mod Empoli blev det skuffende kun til 2-2.

Kampen fik langt fra den start, hjemmeholdet havde håbet på. Efter godt et kvarter blev Marko Livaja spillet fri, og fra klos hold sendte han Empoli i front 1-0.

Kort inden kampen rundede den første halve time, var den gal igen. Marcel Büchel fulgte op efter et frispark og kanonerede bolden i mål til 2-0 fra kanten af straffesparksfeltet.

Fiorentina pressede hårdt for at komme tilbage i kampen, og kroaten Nikola Kalinic realiserede comebacket. To gange inden for fem minutter i anden halvlegs første kvarter lynede han og ændrede stillingen til 2-2.

I begge tilfælde opholdt han sig på rette sted og sendte præcise indlæg i mål. Han var endda tæt på at fuldende sit hattrick, men hans resolutte afslutning efter 77 minutter prellede af på overliggeren.

Fiorentina havde flere gode forsøg i slutfasen, men måtte nøjes med et point, der sender klubben op på 28 point - det samme som Napoli, der i søndagens tidlige kamp vandt 2-0 på udebane over Verona.

I søndagens sene kamp vandt Inter på hjemmebane over Frosinone med 4-0 og overtog dermed førstepladsen med 30 point.

Jonathan Biabiany gjorde til 1-0 efter en halv time, og kort efter pausen øgede Mauro Icardi til 2-0. I slutfasen cementerede Jeison Murillo og Marcelo Brozovic til slutfacit.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip