Inter udtager dansk stortalent til Serie A-opgør

Således er det 19-årige stortalent for første gang udtaget til en Serie A-kamp for Inter, der søndag møder Genoa på udebane søndag klokken 12.30.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Det italienske storhold er i øjeblikket hårdt plaget af skader, og derfor har træner Andrea Stramaccioni nu valgt at se Patrick Olsens vej.

Selv om holdet hårdest ramt i forsvaret, så kan det i sidste ende vise sig at give plads til danskeren på holdets midtbane i løbet af kampen.

I hvertfald er det angiveligt meningen, at Inters midtbane-styrmand Cambiasso i mangel af bedre skal spille i forsvaret i opgøret mod Genoa.

Patrick Olsen har én gang tidligere været en del af Inters bedste mandskab. Det skete for nylig, da han sad på bænken i en pokalkamp.

Udtagelsen af den danske U19-landsholdsspiller kommer kun få dage efter, at stortalentet fortalte til sporten.dk, at han i den kommende sæson ville være klar til at forlade Inter på en lejeaftale, hvis han ikke har udsigt til mere spilletid i Serie A.

Inter har i denne sæson oplevet flere skuffende resultater, og holdet ligger før kampen mod Genoa på en ottendeplads i ligaen.

Dagens Gossip