Intern splid mellem anholdte i sag om giftbrev til Obama

Forsvareren til Curtis, der blev anholdt 17. april og løsladt igen i tirsdags, påstår ifølge New York Times, at den 41-årige mand fra Mississippi, som FBI anholdt lørdag, har forsøgt at lægge en fælde for Curtis.

Advokaten siger, at de to mænd har været oppe at toppes - især online - om en række emner, herunder deres respektive musikkarrierer.

Deres indbyrdes kontroverser skulle ifølge advokaten havde ført til, at den 41-årige mand har forsøgt at tørre sagen om giftbrevet til den amerikanske præsident af på sin rival.

Det lykkedes umiddelbart ikke, og nu er han sigtet for at have været i besiddelse af giftstoffet ricin og for at forsøge at bruge det som et våben.

Anholdelsen af den 41-årige mand, der er kampsportsinstruktør, kom i kølvandet på en ransagning af mandens hjem og hans tidligere virksomhed i byen Tupelo. Ifølge den lokale politichef, Tony Carleton, forløb anholdelsen roligt.

Agenter fra blandt andre FBI samt et anti-terror-hold fra Nationalgarden i Mississippi deltog i ransagninger af den anholdtes hjem i den forgange uge.

Dagens Gossip