International hæder for det papirløse kontor

Fremtidens kontor er papirløst. Det er slut med mapper på stribe og store bunker af papir på skrivebordet, og samlet betyder det større overblik, at det er slut med at bruge tid på at lede efter papirerne. Det hele gemmes digitalt og kan hentes på enhver computer eller ipad.

De seneste år har Dansk Farmer IT og Sønderjysk Landboforening arbejdet ihærdigt på at udbygge det papirløse kontor og har via Dokview lavet en løsning, der tømmer kontorerne for stort set alt papir. En løsning, mange landbrug og andre erhverv har taget imod med glæde.

Mange kan se fordelene ved brug af Dokview, og det spændende program har nu også fået fornem, international hæder. Ved den internationale ECM Award 2013 i Tyskland blev Dokview tildelt en flot andenplads i kategorien for innovative projekter.

- Vi er meget beærede over, at vi har fået den flotte placering. Det er dejligt at se, at andre kan se fremtiden i vores system, lyder det fra it-chef Erik L. Jørgensen fra Dansk Farmer IT/Sønderjysk Landboforening i en pressemeddelelse.

Bliv ven med Dagens Sønderjylland på Facebook - Altid gratis nyheder

Han har været med til at udvikle systemet sammen med bl.a. svineproducent Nis Skau og firmaet ELO.

- Vi fik en virkelig flot omtale i forbindelse med overrækkelsen, siger Bent Okholm fra ELO.

I dag er vi vant til, at det offentlige digitaliserer tingene, men endnu er det ikke for alvor slået igennem i den private sektor. Her er Dokview en god løsning, og i første omgang vil især de store landbrug have glæde af det, men det stopper ikke ved landbruget.

- Det vil være en virkelig god løsning også for andre erhverv, påpeger en stolt og tilfreds Erik L. Jørgensen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip