International lufthavn plages af ufo'er: 'Vi frygter ikke bare for flytrafikken'

Der er ikke kun flyvemaskiner i luftrummet over Indira Gandhi International Airport i New Delhi, da der på fire måneder er blevet rapporteret om 62 ufo'er ved lufthavnen i den indiske hovedstad.

De uforklarlige aktiviter er ikke bare et problem for flysikkerheden, lyder det fra en tidligere direktør hos Central Industrial Security Force (CISF) – en af de største industrielle sikkerhedsstyrker i verden med ansvar for at sikre landets strømforsyninger og infrastruktur.

- Dette er et generelt problem, da det ikke kun begrænser sig til lufthavnen, siger Surender Singh med henvisning til CISF's ansvar for at sikre kraftværker og andre interesseområder i nærheden af lufthavnen. 

Læs også: Hillary Clinton: 'Jeg vil afsløre sandheden om UFO'er, hvis jeg bliver præsident'

Han forklarer, at en del af observationerme har vist sig at være balloner, drager og kinesiske lanterner. Det skriver Mysterious Universe.

Men langt fra alle de uforklarlige hændelser har fået en god forklaring, og i lufthavnen er stemningen trykket, da det indiske luftvåben tilbage i januar skød et mystisk objekt ned, der ved nærmere eftersyn viste sig at være en ballon.

I november 2015 var lufthavnen i højt alarmberedskab, da der her blev foretaget en lang række observationer af uforklarlige objekter i luftrummet.

- Vi tager dem alle meget alvorligt. Vi antager, at de er ægte, og vi forpligter os til at følge alle procedurer og kontrollere dem, lød budskabet fra de sikkerhedsansvarlige. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

Dagens Gossip