Internettet er i en ophedet diskussion om denne mors billede med julemanden

Et billede af en mor på skødet af julemanden vækker vild debat på nettet.

Rebecca Dunbar stod i kø for at møde julemanden i et storcenter i St. Catharines i Ontario, da en af hendes tvillinger begyndte at græde, fordi drengen var sulten. Derfor gik hun i gang med at amme ham.

Hun stod forrest i køen. Derfor jokede hun med, at det ville være sjovt, hvis hun fortsatte med at amme på skødet af julemanden. Den var både nissen og fotografen med på. Det skriver Someecards

Den seance kom der dette billede ud af.

Det var der en hel del mennesker på internettet, der blev forargede over.

- Åh, Gud, hun er syg!!! Endnu en af disse “jeg har ret til at amme” hvor og hvornår de vil det. Det er julemanden for guds skyld. Hvad er det næste… at amme stående ved siden af præsten til et bryllup?, lyder det fra Dan Loessin.

- Det her er så smagløst!! Jeg går ind for amning… men denne mor har ingen situationsfornemmelse. Der er en tid og et sted til at made din lille, og det er ikke på skødet af julemanden???, mener Cindy Segers Allaby.

Men helt alene står Rebecca Dunbar nu ikke. Andre støtter op.

- Min mening: Fedt billede. Det viser en mor, der mader sit barn, ligesom det er blevet gjort i laaaaaaaaang tid. Julemanden blev først opfundet for kort tid siden. Amning skete længe før, Gud og hans regelbog kom og gjorde bryster til noget unaturligt at kigge på med puritanske øjne, skriver Chris McArthur.

Læs også: Denne mors amme-selfie har vakt ophedet debat på nettet

Chuey C Huey er noget mere kortfattet.

- Så længe det ikke er ubehageligt for julemanden, hvad er så problemet? Hun ammer sit barn. Ikke julemanden.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip