Internettet får myrekryb over uhyggelig video: Er dette barn besat af en dæmon?

En hårrejsende video er på ganske få uger blevet set af over 2,5 millioner mennesker, men ingen har helt fundet af, om det er en dæmon eller den moderne teknologi, der får det lille barn til at opføre sig meget usædvanligt.

En YouTube-bruger med profilnavnet 'Chris and Keelan Chronicles' lagde for lidt over tre uger siden klippet ud på nettet, og på optagelserne kan man se, hvordan et lille barn kravler op på kanten af en tremmeseng.

Den grædende unge bliver stående på den smalle kant, mens en uhyggelig gråd udgør det gåsehudsfremkaldende lydspor i natteoptagelserne fra børneværelset.

Et overvågningskamera har eftersigende foreviget det skræmmende øjeblik, der dog sagtens kan ligne en scene fra en af de populære 'Paranormal Activity'-gyserfilm.

Læs også: Uhyggelig video: 4-årig pige sidder på sengen og synger - pludselig synger et spøgelse med

I hvert fald er det svært ikke at blive lidt bange for det stortudende barn, når det med lysende øjne og små bevægelser står og balancerer på kanten af sengen.

De uhyggelige løjer på sengekanten slutter, da barnet falder baglæns tilbage i tremmesengen, hvilket i fantasifulde hoveder sker, da en usynlig kraft trækker barnet tilbage i seng. Gys!

I billedteksten til videoen står der, at ingen børn kom til skade under optagelserne, og at det ikke er YouTube-brugerens eget barn, der står med de dæmoniske og lysende øje på kanten af sengen.

Og mens klippet har givet mange myrekryb, så er der derimod tale om et 'falsk' klip, hvis man spørger andre YouTube-brugere.

- Det her vil ende med at være en del af en ny gyserfilm, lyder det fra en person i kommentarfeltet.

Blandt de utallige kommentarer er der dog en lille håndfuld af mennesker, der hævder, at sådan lille barn sagtens er istand til at stå og balancere på kanten af sengen.

Bedøm selv her:

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip