Internettet har myrekryb: Uhyggelig skikkelse lurer bag kvinde i denne selfie

Kast et blik på dette billede.

Hvad ser du? En kvinde der er ved at tage en selfie? Ja. Men prøv at kigge igen. Til højre - bag kvindens hovede…

Foto: Reddit

Hvis du også kan se det isnende og uhyggeligt blik bag kvindes hovede, sidder du sikkert nu med de samme kuldegysninger, som har ramt store dele af internettet, efter billedet har spredt sig. Det skriver Someecards.com

Ifølge brugeren BoyUnderMushrooms, der har lagt billedet ud på internetforummet Reddit, var kvinden på billedet alene, da hun ville teste sit nye kamera, men da hun fremkaldte fotoet, fandt hun ud af, at hun åbenbart havde haft selskab. Eller havde hun?

For hvad er det egentlig vi ser på fotografiet? Er det en genspejling? En fejl på billedet? En ond joke? Eller er det, det som alle tænker, men som vi alligevel ikke kan eller tør tro på: En demonisk kvindeskikkelse, der langsomt er ved at lægge sine hænder på kvindens skuldre og hvis ondskabsfulde blik, man ikke har lyst at fastholde.

Efter sigende aner kvinden, der tager billedet, ikke, hvem den formodede kvindeskikkelse er, men hun fortæller dog, at skikkelsen minde om en ung kvinde, der for flere år siden tog hendes plads på en skiferie, som endte med at slå hende ihjel. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip