Internettet raser: Hvorfor hiver manden en haj op på land for at tage en selfie med den?

En mand er blevet målet for en hel del vrede kommentarer og ytringer, efter at en video af ham på en strand er blevet lagt på nettet af journalisten Ashleigh Walters, der er ansat ved WPTV.

Videoen viser, hvordan manden kæmper for at trække en haj på land, blot for at holde den nede i sandet og få taget et billede af sig selv med hajen.

Episoden fandt sted få dage efter at en anden, lignende video fik internettet til at koge over i vrede; en film med en gruppe mennesker, der poserer med en babydelfin.

Læs også: Strandgæster tager selfie med strandet baby-delfin: Nu er den død

Den nye dyrevideo blev eftersigende filmet på Palm Beach i Florida, og billederne har sidenhen forarget en hel del internetbrugere, der kalder det for dyreplageri, egoisme og forlanger manden straffet. 

Andre mener dog, at mandens gerning er helt lovlig og er at betegne som gængs fiskeri. 

Se videoen nedenfor her. Hvad mener du: Er det bare ligesom at fiske, eller er det dyreplageri?

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Shark Capture, Release on Palm Beach

VIDEO: Shark capture, release on Palm Beach(Shark was put farther into water after end of video. It did not resurface for several minutes.) WPTV #amcrew #wptvwx #beach #shark

Posted by Ashleigh Walters on Saturday, February 20, 2016

Læs også: Flere dør af selfies end af hajer

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip