Internettets mest populære røv: Derfor er hun stadig single

Mere end 1,7 millioner følger hende på Instagram. Det samme gør næsten 600.000 på Facebook. Og, selvom tilbuddene vælter ind på daglig basis, er røv-fænomenet - den 20-årige fitnesspige - Jen Selter single.

Det afslører hun selv i et interview med den britiske avis, The Sun.

SE OGSÅ: Her er prinsessen af stramme baller

Den mørkhårede New Yorker fortæller, at hun kun har haft én kæreste i løbet af de seneste fem år. Det er selvom, mændene står i kø.

- Jeg skal passe på, at jeg ikke får et forhold til den forkerte fyr, der bare er interesseret i berømtheden fra Instagram og ikke mig som person, forklarer hun til The Sun.

Hun fortæller også, at hendes første og eneste kærlighed elskede alt ved hende. Ikke bare hendes krop.

SE OGSÅ: Fitness-babe giver sexet balde-workout

- Nu passer jeg meget på med at date, fordi jeg føler, at fyre ser på mig som 'Jen Selter fra Instagram, istedet for at synes om mig - som mig, siger hun videre og understreger, at hun er bange for, at fyren bare vil score hende, så han kan prale over for sine venner.

Jen Selter begyndte at smide selfies på sin Instagram-profil i marts 2012. Siden er hun blevet et kæmpe viralt hit. Et gennemsnitligt opslag får ofte omkring 80.000 likes, og selveste Rihanna følger hende på det sociale medie.

Den stramme krop kommer ikke af ingenting. Den 20-årige babe træner hver dag mere end to timers cardio, squats og vægtløftning. Hun afskyer kosmetiske operationer, men paradoksalt nok beskyldes hun alligevel ofte for at snyde med sin stramme krop.

- Når folk beskylder mig for at have implantater i numsen, så griner jeg bare og tager det som et kompliment, siger Jen Selter.

SE OGSÅ: Hun tjener sine penge på Instagram

Hun vil ikke afsløre, hvor meget hun tjener på sin popularitet. Tidligere har hun fortalt, at det er mere end rigeligt til, at hun har kunnet droppe både job og uddannelse.

Pengene kommer fra sponsoraftaler med firmaer, der fremstiller flaskevand og sunde madvarer.

SE BILLEDER AF JEN SELTER HERUNDER:

Dagens Gossip