Interviewede iført brudekjole: Jordskælv afbrød journalists bryllup

Eller, arbejdstøj og arbejdstøj. Kvinden skulle nemlig giftes, og havde ikke mulighed for at skifte sin kridhvide bryllupskjole inden hun var igennem på direkte TV. Det skriver The Telegraph.

Kvinden var i gang med at få lagt makeup, da jordskælvet ramte. Hun afbrød straks foretagendet, fandt en mikrofon og løb ud på gaden, hvor hun begyndte at interviewe øjenvidner til nyhederne.

Mens hendes arbejdsgiver helt sikkert sætter stor pris på kvindens dedikation til sit arbejde, er det endnu uvist, hvordan hendes kommende mand reagerede.

 

JAPAN: Karma kan være noget så modbydelig en gang i mellem. Således er det nu menneskenes tur til at sætte tænderne i piratfisk i stedet for de bider anklerne af os. En japansk restaurant ved navn »Heaven« sælger grillede piratfisk, skiver Rocketnews24 ifølge TIME Magazine.

Menuen hedder »Pirania No Amazonesu«, og den består af en hel piratfisk, som er vendt i mel og grillet. Retten bliver ifølge restauranten bestilt overraskende ofte - mindst én gang om dagen, faktisk.

Det må primært være for oplevelsens skyld, for når man skærer i fisken, afgiver den så fæl en lugt, at flere af restaurantens kunder ikke har kunne abstrahere fra den til at kunne smage om kødet overhovedet er velsmagende.

I Amazonas, som er piratfiskens oprindelige levested, koger de lokale fiskere suppe på piratfisken tilsat tomater. En suppe, som angiveligt skulle have stimulerende virkning på elskovslysten.

 

Dagens Gossip