Intet gennembrud trods 100 tip i sag om rasteplads-lig

100 tip om en død kvinde indhyllet i plastikposer på en rasteplads i Østjylland har ikke ført politiet nærmere kvindens identitet, oplyser Østjyllands Politi mandag.

Liget blev fundet lørdag ved Langå og menes at være en kvinde på højst 40 år. Der er tale om drab, oplyser Østjyllands Politi, og muligvis kan der være tale om en kvinde af sydlandsk eller asiatisk afstamning.

- Der er desværre intet gennembrud, og det er usædvanligt, at vi ikke har kunnet identificere hende endnu, siger vicepolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen til Ritzau.

Det var en forbipasserende, som gjorde det makabre fund på rastepladsen på Væthvej, som ligger cirka halvanden kilometer øst for Langå.

Den forbipasserende fandt nogle sorte plastiksække, som var tapet sammen, og da vedkommende valgte at åbne sækkene, dukkede liget op.

Politiet er interesseret i at høre fra vidner, som kan kaste lys over, hvor længe sækken har ligget på rastepladsen, der befinder sig i et naturområde ikke langt fra Gudenåen.

På baggrund af ligets tilstand er politiet desuden ved at undersøge, hvor længe kvinden kan have været død.

- Det har vi selvfølgelig en idé om, men det er heller ikke noget, som vi vil ud med på nuværende tidspunkt, sagde Jesper Bøjgaard Madsen lørdag.

Politiet beskriver kvinden som 172 centimeter høj. Hun har været almindelig eller buttet af bygning og har vejet mellem 70 og 75 kilo. Kvinden har haft mørkt kruset eller krøllet hår.

Kvinden blev fundet med to ørestikker af guld. Den ene er formet som et hjerte med en hvid lys sten. Den anden er formentlig formet som en svane - også med en lys sten.

/ritzau/

Dagens Gossip