Intet job til Amalie på Journalisthøjskolen

Hun har selv tilkendegivet, at det kunne være en sjov udfordring. Men der bliver ikke nogen tjans som sprogunderviser på Journalisthøjskolen til realitystjernen Amalie Szigethy.

Det slår skolen fast.

- Vi takker pænt nej, siger forskningschef i sprog på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Michael Ejstrup, til Dagens.dk.

Bliv ven med dagens.dk på Facebook - klik her nu

Mandag den 4. marts kunne Dagens.dk fortælle, at Amilie Szigethy var blevet en del af sprogundervisningen for kommende journalister.

Sprogunderviser Michael Ejstrup anvender et klip med Amalie i undervisningen, som skal illustrere uforståeligt sprogbrug. Formålet er, at journalistspirerne skal lære at håndtere kilder, som snakker sort.

LÆS OGSÅ: Her er verdens VÆRSTE tømmermænd

Siden kom Amalie selv på banen. Og over for Dagens.dk var hun klar i mælet: Journalisthøjskolen kan bare ringe.

Og selvom der, ifølge Michael Ejstrup, var flere af de journaliststuderende, som synes, det kunne være sjovt at få pigen med de sproglige udfordringer på besøg, så bliver det ikke til noget.

- Jeg tror altså ikke, at vi vil hyre hende. Jeg spurgte eleverne, og vi diskuterede det, men vi blev enige om, at det ikke var så relevant at få hende herop, siger Michael Ejstrup.

Forskningschefen fortæller, at Dagens.dks historie om Amalie har skabt en del hype omkring sprogundervisningen på skolen.

- Det skabte en helt vildt sjov debat på hele skolen. Alle har været inde og tjekke artiklen, og så synes vi jo også, at det er sjovt, at Amalie selv har blandet sig i debatten, siger han.

Men selv om eleverne ikke kan se frem til at opleve Amalie live og på slap line, så bliver de ikke helt snydt.

- Det er stadig et rigtig godt klip at bruge i undervisningen. Et godt eksempel på, at det ikke altid er let at vide, hvad folk mener. Derfor er det vigtigt for journalister, at de husker at spørge ind, så vi kan få trukket meningen frem, siger Michael Ejstrup, der mener, at alle journalister burde lure et par klip med Amalie.

- Jeg vil da anbefale alle journalister at gå ind og læse den del af vores pensum, siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip