Intet kan købe Schmeichel fri fra Leicester

- Der var nogle hold, der prøvede at hente mig. Det kan jeg vist godt sige, siger han og fortsætter:

- Men jeg fik at vide af Leicester, at det var ligegyldigt, hvad buddet var, for jeg var ikke til salg. Klubben sagde, at der ikke var noget at gøre, de ville ikke sælge mig, og man må sige, den har holdt ord, siger Schmeichel.

Hull var åbent ude at sige, at klubben ville have Schmeichel, men Leicester afviste. Og keeperen betragter det som en yderst positiv ting, at Leicester vil beholde ham på trods af, at han kun har ét år tilbage af sin kontrakt.

- Det er et kæmpe kompliment, at klubben gør det. Jeg har kun et år tilbage, så fra et forretningssynspunkt er det jo ikke det bedste at gøre. At klubben er villig til at køre min kontrakt ud, er jo et stor kompliment, siger målmanden.

I Gdansk onsdag aften må han tage plads på bænken. Morten Olsen har slået fast, at Stephan Andersen er Danmarks førstemålmand, og selv om Schmeichel accepterer det, vil han gerne ændre det.

- Jeg vil jo gerne spille. Det vil alle, der er med her. Morten har gjort det klart, at Stephan er nummer ét, og det accepterer jeg. Stephan har altid gjort det godt for landsholdet, så der er ingen grund til, at han ikke skal spille. Jeg kan kun gøre det godt til træning og gribe chancen, hvis den skulle byde sig.

Dagens Gossip