Intet kriminelt bag indbrudstyvs død i Middelfart

Det var en tragisk ulykke, da en 23-årig mand omkom, da han flygtede efter et mislykket indbrudsforsøg i Middelfart natten til den 27. maj. Det fastslår Fyns Politi, som afslutter undersøgelserne af dødsfaldet.

Den unge mand blev klokken 00.50 fundet død liggende på en lav brændestabel på adressen Stensgårdsvej 2 i Middelfart. Inden da var han blevet jagtet af ejeren af virksomheden Green Light på Stensgårdvej 8, hvor to mænd havde forsøgt at begå indbrud.

- Vores undersøgelser har nu fastslået, at manden døde som følge af kraftige læsioner i brystet, som han fik, da han faldt eller sprang ned fra et tag, men der er ikke fundet tegn på, at kvæstelserne er forårsaget af hverken vold, påkørsel eller andre former for skader, som kunne være pådraget den afdøde mand af andre personer, siger politikommissær Kim Strømvig, Middelfart Lokalpoliti.

Det var ejeren af virksomheden Green Light, der klokken 00.01 kontaktede Fyns Politi og anmeldte, at der var to mistænkelige personer ved hans virksomhed. Klokken 00:10 ankom ejeren i sin bil til sin virksomhed, hvor han så to personer løbe fra stedet. Han kørte efter den ene og råbte fra bilen, at han skulle standse. Men manden løb bag om bilen og forsvandt i retning mod Stensgårdsvej 4. Det var denne mand, der 40 minutter senere blev fundet død.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Efter en kort eftersøgning langs vejen, kørte ejeren af virksomheden tilbage til virksomheden Green Light, hvor han ventede på politiet. Klokken 00.50 fandt en hundepatrulje den døde mand liggende på brændestablen.

De mange undersøgelser, afhøringer samt videoovervågning fra området har slået fast, at der ikke var nogen direkte kontakt mellem anmelderen og den afdøde, og anmelderen heller ikke ramte den afdøde med sin bil. Oplyser politiet.

De tekniske undersøgelser af bygningerne på adressen Stensgårdsvej 4 viste, at der havde været en person oppe på taget af bygningerne netop der, hvor den nedenfor var placeret nogle kabeltromler og paller.

Det er retsmedicinerens vurdering, at netop et fald fra bygningens tag ned i pallerne og kabeltromlerne kan have forårsaget de kvæstelser, den afdøde mand havde på kroppen. Det er også retsmedicinerens vurdering, at manden derefter selv var i stand til at gå den relativt korte afstand til nabobygningen, hvor han blev fundet død i en brændestak, som følge af de læsioner han havde pådraget sig i faldet.

- Dødsmåden og dødsårsagen er nu endelig afklaret, og derfor kan vi nu slå fast, at den afdøde omkom som følge af de kvæstelser, han pådrog sig, da han faldt eller sprang ned fra taget på en bygning på adressen Stensgårdsvej 4 og ramte de kabeltromler og paller, der lå på jorden, siger Kim Strømvig.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip