Intet tyder på forkortelse af Alpe d'Huez-etapen

Når rytterne i Touren torsdag skal kæmpe sig op over det legendariske bjerg Alpe d'huez hele to gange på dagens etape, kan det blive i et forfærdeligt uvejr. Efter torsdagens enkeltstart gik rygterne på, at dagens etape ville blive forkortet, og flere ryttere opfordrede arrangørerne til at forkorte etapen.

Det har løbsdirektør, Jean-Francois Pescheux dog afvist flere gange, og indtil videre har der intet nyt været fra arrangørerne om en mulig ændring. Det ser derfor ud til, at hele etapen bliver kørt, og rytterne skal dermed to gange op over Alpe d'huez.

En af de ryttere, der har ønsket, at etapen bliver forkortet, hvis vejret viser sig fra dets værste side, er løbets førende rytter, Chris Froome.

- Sikkerheden er det vigtigste, og det er i forvejen en farlig nedkørsel, så hvis det begynder at regne, så håber jeg, at arrangørerne beslutter, at vi kun skal køre op én gang. Sikkerheden for rytterne kommer først, sagde Chris Froome efter sin etapesejr onsdag.De seneste meldinger fra TV2 Vejret lyder på, at rytterne ryger ud i et voldsomt uvejr på vej op over Alpe d'Huez.

Selvom starten i Gap vil foregå i flot solskinsvejr og 25 grader, så vil rytterne kun have fået 50 km i benene, før de rammer de første tordenbyger, lyder de seneste meldinger fra TV2 Vejret.

Og vejret bliver bare værre og værre, når feltet rammer bjergene, og når de skal op over Alpe d'Huez, kan det blive i voldsomt vejr med torden, regn og hagl. Derudover skal rytterne formentlig kæmpe med vindstød af  kulingstyrke og temperaturer, der falder ned til omkring 10-12 grader.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip