Intimvoks: Kvinder trimmer også dusken om vinteren

Skrevet af Aller Media

21/02/2014

Mest læste i dag

Intimpleje og intimvoks i særdeleshed er blevet en fast del af mange menneskers personlige hygiejne, og blot fordi vores nedre region er dækket til for omverdenen, betyder det ikke, at vi ikke tager os kærligt af den.

Få guiden til den perfekte intimbarbering på Q.dk
 

- Det er de seneste år, sandsynligvis efter Sex & the City, blevet mere legalt at tale om sine private dele og få intimvoksbehandlinger. I starten af 2000’erne var der næsten ingen, der talte om det eller fik det gjort, men nu er det lige så almindeligt som at gå til frisøren eller få klippet negle. Selv om vi selvfølgelig har mest travlt op til feriesæsonen og andre højtider, så har vi alligevel rigtig mange kunder i øjeblikket, siger Zala Abdul fra Wax Clinique, hvor efterspørgslen er stor, selv om der er lange udsigter til strandvejr.



Ikke kun for kvinder

Mange mennesker forbinder hårfjerning i intimområdet med noget som er forbeholdt kvinder, men sådan hænger det ikke længere sammen.

- Intimvoks kommer oprindeligt fra Mellemøsten, hvor man altid har udført behandlingerne pga. renlighed, men siden det er kommet til Vesten, er det blevet et modefænomen, primært forbeholdt kvinder. Dog ser vi en stor stigning blandt vores mandlige kunder, som også kommer ind for at få lavet intimvoks – i modsætning til mange kvinder går mænd dog ikke efter et helt så glat look, siger Zala Abdul.



Blive en mester til blowjobs – se guiden på Tidens Kvinder
 

En trendy dusk

Som håret på hovedet ændrer intimtrenden sig løbende, men det er ifølge Zala Abdul meget forskelligt, hvad det er, kvinderne går efter.

- Den største trend er nok ’stregen’, men der er også en del, der gerne vil signalere et naturligt look med en trekant. Hertil er der selvfølgelig også dem, som bare gerne vil have det hele fjernet. Heldigvis er det jo noget, som man kan justere fra gang til gang, så man lægger sig aldrig fast på noget, siger Zala Abdul.

Af redaktionen, Tidens Kvinder/NewsDesk Aller Media