Iphone fører fortsat i Danmark

Telia har netop offentliggjort deres top 10 liste over de mest solgte mobiltelefoner i januar måned og her ses det tydeligt, at Apples iPhones fortsat er populær hos danskerne.

Det blev i januar til en klar førsteplads for Apples iPhone 5S, mens den ældre iPhone 4S snuppede andenpladsen. Samsung er slet ikke repræsenteret på listen med deres topmodeller,Galaxy S4 og Galaxy Note 3 – til gengæld er deres Galaxy S4 Mini blevet en salgssucces.

HTC One, som blev kåret til ”Årets Mobil 2013”, har placeret sig på en 6. plads, mens LG G2 er på 9. pladsen. Mere overraskende finder telefoner, som Samsung Galaxy Xcover 2, Nokia 301, Sony Xperia Go og Nokia Lumia 520 også plads på listen.

iPhone 5C, som tidligere har haltet efter salgsmæssigt i forhold til iPhone 5S, er måske også ved at falde i danskernes smag. I januar måned har den i hvert fald hos Telia solgt nok til, at komme ind på 7. pladsen.

Inden vi ser os om, så er der en masse nye telefoner på vej. Det er nemlig ved at være tid til forårets ”kollektioner” af mobiltelefoner. I sidste uge i februar forventes det blandt andet at Samsung vil præsentere deres næste topmodel, Galaxy S5, til en event ved Mobile World Congress.

Der er generelt store forventninger til mobilproducenterne i 2014. Også HTC og LG formåede nemlig, at komme med nogle meget anmelderroste smartphones sidste år, og i 2014 forventes efterfølgerne at blive lanceret. Telia har også forventninger til, at Sony Xperia Z1 Compact, som er en topmodel i en mere kompakt størrelse, vil være at finde på hitlisterne i fremtiden.

Det er spændende om de kommende smartphones fra konkurrenterne gør, at Apple bliver skubbet væk fra tronen. De har haft indtaget førstepladsen meget længe.

Dagens Gossip