Irene var hjemløs og sov på gaden - folk kan ikke tro deres egne øjne, når de ser, hvad denne fremmed mand gør

Skrevet af Emil Martesen

19/07/2023
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Folk taber kæben, når de lader øjnene hvile ned over, hvad denne fremmede mand gør.

Dagens topnyheder

I en verden, hvor det er nemt at vende det blinde øje til hjemløshed, står en helteagtig mand i Los Angeles frem og viser, hvad det betyder at være virkelig venlig. 

Irene "Smokie" McGee har levet på gaden i det sydlige Los Angeles i et helt årti efter at have mistet sit hjem og sin mand. 

Hun tilbragte sine nætter sovende på det barske fortov og forsøgte at tjene til dagen og vejen ved at indsamle genbrug. 

Men hendes historie tog en uventet drejning, da hun blev opdaget af en opmærksom nabo. 

Elvis Summers, en medbeboer, tog sig tid til at lære Irene at kende og høre hendes hjerteskærende historie. En kvinde i sine 60'ere, en mor og bedstemor, der sover på jorden - det var bare ikke rigtigt i Elvis' øjne. 

Et dybt venskab blomstrede sig senere hen mellem Elvis og Irene, og han kunne ikke længere se hende sove på gaden hver nat. Så Elvis besluttede at gøre noget ved det. Han besluttede at bygge Irene et hjem, hvor hun kunne finde ly og sikkerhed. 

Med et budget på $500 og sin egen håndværksmæssige dygtighed gik Elvis i gang. Han købte træ, fik donationer af side- og tagdækning fra en lokal virksomhed og skabte et hjem til Irene, der var perfekt til hendes behov. 

Efter blot fem dages arbejde kunne Irene endelig kalde et sted for hjem. Et 3,5 fod gange 8 fod hus, som Elvis omhyggeligt havde bygget, blev hendes sikre tilflugtssted. Hun kunne nu sove trygt og komfortabelt. 

Den første nat i hendes nye hjem føltes som ren lykke for Irene. Hun følte sig afslappet og kunne endelig sove ordentligt igen. Den medmenneskelighed, som Elvis havde udvist, havde givet hende håb og en ny begyndelse. 

Denne inspirerende historie er et eksempel på, hvordan én persons handlinger kan skabe en dybtgående indflydelse i en andens liv. Elvis' handlinger minder os om, at medfølelse og venlighed kan ændre verden, én person ad gangen.