Irma og Rema 1000 har de mest loyale kunder

Skrevet af Elo Christoffersen

03/01/2014
”Discount med holdning”. Det er ifølge administrerende direktør Henrik Burkal svaret på, hvorfor Rema 1000 kunne stemple ud af 2013 som dagligvarekæden med de næstmest loyale kunder - kun overgået af Irma. - Hver eneste dag knokler alle vores købmænd og deres medarbejdere for at levere høj kvalitet til de skarpeste priser. Discount handler nemlig for os om at sælge omkostningseffektivt samtidigt med, at varernes kvalitet og kundeoplevelsen er i top, siger Henrik Burkal. LÆS OGSÅ: Opskrifter I dag arbejder omkring 7.600 mennesker i Rema 1000 i Danmark, og dagligvarekæden vokser med cirka 700 mennesker hvert år. Der er aktuelt 248 butikker i kæden. Modsat de fleste andre discountkæder, er hver enkelt Rema 1000 butik drevet af en selvstændig købmand. Og det er en af årsagerne til, at kæden er så højt rangeret på forbrugernes liste over dagligvarekæder, de gerne vil være loyale over for, mener Henrik Burkal. BrancheIndex Dagligvarer 2013 er en ny undersøgelse foretaget af Loyalty Group blandt 3.900 kunder i de danske dagligvarekæder. Læs også Æggekage - Opskrift på Danmakrs bedste æggekage. Blødkogte æg - Nem måde at huske, hvordan man koger blødkogte æg.

Dagens topnyheder

”Discount med holdning”. Det er ifølge administrerende direktør Henrik Burkal svaret på, hvorfor Rema 1000 kunne stemple ud af 2013 som dagligvarekæden med de næstmest loyale kunder - kun overgået af Irma.

- Hver eneste dag knokler alle vores købmænd og deres medarbejdere for at levere høj kvalitet til de skarpeste priser. Discount handler nemlig for os om at sælge omkostningseffektivt samtidigt med, at varernes kvalitet og kundeoplevelsen er i top, siger Henrik Burkal.

LÆS OGSÅ: Opskrifter

I dag arbejder omkring 7.600 mennesker i Rema 1000 i Danmark, og dagligvarekæden vokser med cirka 700 mennesker hvert år. Der er aktuelt 248 butikker i kæden.

Modsat de fleste andre discountkæder, er hver enkelt Rema 1000 butik drevet af en selvstændig købmand. Og det er en af årsagerne til, at kæden er så højt rangeret på forbrugernes liste over dagligvarekæder, de gerne vil være loyale over for, mener Henrik Burkal.

BrancheIndex Dagligvarer 2013 er en ny undersøgelse foretaget af Loyalty Group blandt 3.900 kunder i de danske dagligvarekæder.

Læs også

Æggekage - Opskrift på Danmakrs bedste æggekage.

Blødkogte æg - Nem måde at huske, hvordan man koger blødkogte æg.