Ironman: Dansker slutter året af med tredjeplads

Der er kun gået fem uger, siden 30-årige Michelle Vesterby fik en flot ottendeplads ved VM, da hun deltog i Ironman på Hawaii.

Alligevel formåede Michelle Vesterby sent søndag aften dansk tid at blive nummer tre i Ironman Arizona.

- Yes, nu er jeg klar til Kona! (VM på Hawaii), jeg slog den tidligere cykel-verdensrekord i Arizona med fire minutter, og jeg kom under de magiske ni timer

- Det kunne på ingen måde være en bedre afslutning på en helt fantastisk sæson, lyder det fra Michelle Vesterby i en pressemeddelelse.

Michelle Vesterby stillede op i et meget stærkt felt med cirka 50 professionelle kvinder, så der var ikke lagt op til en nem opgave.

- Jeg kom desværre ikke så godt fra start på svømningen, jeg havde svært ved at finde rytmen, og det blev aldrig en rar svømmetur.

- På cyklingen var jeg nødt til at jagte de to førende piger, og det var møghårdt, men betød til gengæld, at jeg cyklede ruten vanvittig hurtigt.

- Det kostede dog gevaldigt på løbet, jeg kunne både mærke den hurtige cykeltur, og VM for fem uger siden sad i den grad også stadig i benene, så selvom jeg egentlig følte mig frisk nok mentalt, så kunne benene bare ikke mere.

Michelle Vesterby har ikke flere konkurrencer i år, så hun kan nu koncentrere sig om at give kroppen ro og hvile og samtidig begynde at planlægge, hvordan hun i 2014 skal endnu tættere på en VM-sejr.

Michelle Vesterby debuterede som professionel ved Ironman i Arizona tilbage i 2011. Dengang fuldførte hun i tiden 9.11.23 timer. Søndag aften kom hun ind over målstregen i tiden 8.57.24 timer.

Jens Petersen-Bach, som tidligere på året vandt Ironman København, sluttede også på en tredjeplads og har derved sikret sig vigtige point henimod en kvalifikation til VM i 2014.

 

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip