Irriterende bilist spærrer to parkeringspladser - får den perfekte besked i forruden

Den anden dag fik jeg udleveret et nummer på dén specifikke parkeringsplads, jeg måtte holde på, i en parkeringskælder. Nummer 25, lød det fra den ansvarlige dame.

Da jeg kom ned ad rampen og hen til pladsen, var båsen desværre bare halvt optaget af en anden bil, som holdt hen over striben mellem sin egen bås (nummer 26) og den, der skulle have været min (må vedkommendes røv klø og arme være for korte - jeg kom for sent til en aftale som følge). 

De fleste kender følelsen af den indre knurren og milde irritation, der rammer en, når man møder en parkeringsspade, og derfor må fortsætte jagten gennem smalle gange af parkerede biler og mørke p-kældre for at finde en plads, der i princippet kunne være fundet på under to minutter.

Den selvsamme irritation følte en bruger på det sociale medie Reddit tilsyneladende efter en tur på parkeringspladsen - men personen håndterede det en anelse sjovere.

Dette syn mødte bilisten, da bilen skulle parkeres:

Og denne seddel skrev brugeren og satte i "skævertens" vindue:

Mange treårige har svært ved at holde sig inden for stregerne. Måske hjælper det dig med at parkere bedre, hvis du øver dig i at farvelægge denne skildpadde. 

Læs også: Bilister ignorerer landmands bøn om ikke at parkere på hans jord - indtil han får nok og gør dette

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip