Irriteret Bruun efter afklapsning: Det meste gik galt

Efter 25-32-nederlaget til Rumænien fredag aften synes OL i Rio de Janeiro langt væk for kvindelandsholdet i håndbold, og landstræner Klavs Bruun Jørgensen erkender, at der ikke er meget at glæde sig over.

Nærmest intet lykkedes i den danske defensiv, hvor rumænerne til tider spadserede igennem det hullede forsvar, og det har landstræneren svært ved at kapere.

- Jeg er irriteret over, at vi på intet tidspunkt vandt vores mand-mod-mand-dueller, hvis man ser bort fra Mette Tranborg.

- Vi forsøgte at gå lidt mere defensivt til værks, for at de ikke skulle kunne løbe lige forbi os, men det gjorde de alligevel. Der kom vi til at stå for meget på hælene, og det undrer mig og ærgrer mig, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Efter ti minutter var Rumænien foran 8-3, og det danske hold kom sig aldrig over den rædsomme indledning på kampen.

Landstræneren kunne kun finde få lyspunkter i en kamp, hvor han bagefter fastslog, at det meste var gået galt.

- Stort set. Der var ikke meget, der ramte rigtigt. Mette Tranborg spillede en fin kamp, og det samme gjorde Camilla Dalby. Kristina Kristiansen fik sat tempo i angrebsspillet, men så er det vist også det, konstaterer Klavs Bruun Jørgensen.

Nu bliver det hans opgave at hive spillerne op inden lørdagens møde med Montenegro, der er sidste chance for at holde liv i OL-håbet.

En ottemålssejr vil sende Danmark til OL, hvis den følges op af den "uundgåelige" sejr over Uruguay i den sidste kamp. Men først og fremmest handler det om at slå montenegrinerne.

- Vi skal blive ved at holde fokus på, at vi stadig har en chance.

- Hvis ikke vi kan vinde med otte mål mod Montenegro, så kan vi trods alt vinde, og så må vi sætte vores lid til, at Rumænien bliver ved med at spille håndbold i denne turnering, siger landstræneren.

/ritzau/

Dagens Gossip