Irriteret rektor begravede gadehund levende, fordi den tiggede mad i skolegård

Episoden udspillede sig i Cape Town i Sydafrika. Det skriver Newsner.

Hunden Lily, som havde lammelser i sine bagben, var opmærksomhedssøgende og sulten og søgte omsorg på en skole. Rektoreren blev til sidst så træt af dens tilstedeværelse, at hun bad to pedeller om at 'gøre det af med hunden' og begrave den.

Heldigvis bemærkede noget køkkenpersonale på Luhlaza Secondary School gennem et vindue, hvad der skete, og de kontaktede straks et lokalt dyreværn.

Det blev Lilys redning. 

Mdzananda Animal Clinic arbejder for at hjælpe udsatte dyr i Sydafrika, og da de ankom til skolen, fik de et chok, da de så den begravede hund.

Lily var utroligt nok stadig levende under den varme jord, og dyreværnsansatte fik hende gravet fri på 20 minutter. Dyrlægen kunne senere konstatere, at Lilys lammelser i bagbenene skyldes en tidligere skade på rygsøjlen.

Siden redningsaktionen har Lily gennemgået en fantastisk transformation, og hun er blevet adopteret af journalisten Helen Walne.

Lige så vigtigt er det, at hendes historie har rørt tusindvis af mennesker i Sydafrika, hvor der nu er en større interesse for dyreværnsarbejde. 

Se hele Lilys fine forvandling i galleriet herunder.

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip