Irriteret Yaya Toure savner anerkendelse fra pressen

Yaya Toure har i flere år været en stor profil hos Manchester City. Sidste år blev det til ti kasser i Premier League, mens Manchester City måtte nøjes med andenpladsen.

Det fik de engelske medier til at stille spørgsmålstegn ved Yaya Toure, som efterhånden er blevet 32 år, og det sårer ham.

Det fortæller han til L'Equipe ifølge Reuters.

- Jeg er lige blevet nummer to med City i den engelske liga, der er den hårdeste i verden. Året før scorede jeg 26 mål, 20 i Premier League, og ingen nævnte det. Du kan vel forstå min væmmelse?

- Når tingene går skidt her i England, så fokuserer de på fejlene, men når det går godt, siger de ingenting. De har altid brugt deres små trick til at irritere og fremmedgøre mig, lyner han mod medierne.

Yaya Toure, der er lillebror til Kolo Toure i Liverpool, ankom til Manchester City i 2010. Siden er det blevet til to mesterskaber og en FA Cup titel. Trods meritterne er det ikke stolthed, der fylder i ivorianerens følelsesregister.

- Det sårer mig. Alle tror, jeg er glad. Jeg har vundet titler, tjent mange penge, men nej, jeg er ikke glad, siger han.

Yaya Toure får mulighed for at lukke munden på kritikerne, når Manchester City spiller hjemme mod Sevilla i Champions League onsdag aften.

/ritzau/

Dagens Gossip