Isabella bliver hyldet for bh-billede: Min krop har ændret sig, og det er herligt!

Den svenske blogger Isabella Löwengrip, bedre kendt som Blondinebella, bliver hyldet på sociale medier for sin ærlige opdatering om, hvordan ens krop ændrer sig, når man har født et barn.

25-årige Isabella Löwengrip blev mor til den lille datter Sally i september måned, som er hendes andet barn, og siden har hendes figur ændret sig en del. 

Den kønne blogger har lagt et billede på Instagram, hvor det er tydeligt at se, at hendes bh er for stor til hende.

Billedet er ledsaget af en tekst, hvor Löwengrip forklarer de forandringer, som hun har oplevet.

- Min krop har ændret sig meget efter mine to graviditeter, så jeg er klart nødt til at opdatere min garderobe. Men nyt tøj er godt nok dyrt, fortæller hun.

- Først var jeg nødt til at købe nye sko - jeg plejede at bruge størrelse 38, men nu bruger jeg 39. Det gjorde lidt ondt, siden jeg havde en ret fed skokollektion. Jeg har også brug for jeans, som er et nummer større, så nu er jeg nødt til at sælge alle mine før-børn-jeans. 

Læs også: Lækker blondine hyldes for sin geniale guide ’Sådan får du den perfekte bikinikrop’

- Og nu er det tid til en bh-opdatering! Lige nu mangler jeg hverdags-bh'er, ikke noget fancy med blonder, hvis I ved, hvad jeg mener. Komfort kommer først.

På sin blog tilføjer Isabella Löwengrip, at hun ikke er det mindste ked af, at hendes bryster er skrumpet ind.

- Efter to perioder med amning er jeg ikke længere en 75E. Jeg troede, at det ville gøre mig skuffet, men det føles herligt. Jeg kunne være hård mod mig selv og tænke, at det er mine bryster, der er noget galt med, men det er det jo ikke. Det er bare bh'erne, som skal skiftes ud, skriver hun.

Siden at den unge mor har blogget om emnet og lagt bh-billedet på Instagram, har hun modtaget et væld af positive kommentarer fra fans, som mener, at hun er inspirerende. Det skriver svenske Expressen.

Flere giver udtryk for, at de er glade for, at hun tør være ærlig og tale højt om - og sætte fokus på - at kroppen forandrer sig efter børn.

 

My body changed a lot after both my pregnancies, so a wardrobe update is definitely required. But new clothes sure are expensive. First I had to buy new shoes – I used to be size 38 (7) and now I’m a 39 (8). That made my heart sink a little since I had a pretty great shoe collection. I also need one size bigger jeans, so I have to put all my pre-kids jeans up for sale. And now… Time for a bra-update! Right now I’m in need of everyday bras, nothing fancy in lace if you know what I mean. Comfort comes first 

Et billede slået op af Isabella Löwengrip (@blondinbella) den

18. Dec 2015 kl. 5:04 PST

Isabella Löwengrip har 289.000 følgere på Instagram.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip