Ishockey: Danmark besejrer Norge efter straffeslag

08/11/2014

Det danske ishockeylandshold afsluttede firenationersturneringen i Stavanger med at besejre værterne, Norge.

Danmark vandt 3-2 efter straffeslag, og dermed slutter Danmark med to sejre og et nederlag i turneringen.

Torsdag tabte Danmark 1-4 til Letland i den første kamp, mens fredagens kamp blev vundet med 4-0 over Frankrig.

Robin Dahlstrøm bragte Norge foran 1-0 i anden periode, men Mads Christensen fik udlignet inden udløbet af perioden.

I tredje periode scorede Daniel Sørvik til 2-1 for Norge, inden Lasse Lassen sørgede for at udligne.

Der blev ikke scoret i overtiden, hvorefter kampen blev afgjort efter straffeslag.

Her brændte Mads Christensen og Jesper Jensen for Danmark, mens Lasse Lassen scorede.

Det gjorde sidstnævnte til matchvinder, idet ingen af de norske spillere formåede at score på deres forsøg.

Den danske målmand, Sebastian Dahm, afsluttede kampen, da han parerede skuddet fra Norges Anders Bastiansen.