Ishockey: Danmark slår Hviderusland efter overtid

06/02/2015

Det danske herrelandshold i ishockey måtte bruge forlænget spilletid for at slå Hviderusland i den anden kamp ved Metal Challenge-turneringen på hjemmebane.

I DFDS Seaways Arena i Herlev vandt Danmark fredag med 2-1.

Dermed fik danskerne revanche for torsdagens 2-4 nederlag til Frankrig.

Efter en målløs første periode kom danskerne foran 1-0 i begyndelsen af anden periode på et mål af Malmö Redhawks-spilleren Frederik Storm.

Der blev ikke scoret yderligere i anden periode, men tredje periode vandt Hviderusland med 1-0.

Det betød kampen skulle i forlænget spilletid for at finde en afgørelse.

Her var danskerne stærkest, og Herning-spilleren Daniel Nielsen afgjorde kampen med målet til 2-1 2 minutter og 48 sekunder inde i den forlængede spilletid.

Danmark spiller lørdag den sidste kamp i turneringen. Modstanderen er Norge, og kampen spilles i Rødovre.

Nordmændene har vundet begge kampe i turneringen, som holdet fører med seks point.