Ishockey: Favoritter vinder på stribe i DM-kvartfinaler

04/03/2016

Der var ingen overraskelser, da de første kvartfinalekampe i Metal Ligaen i ishockey blev spillet fredag aften.

Alle fire hjemmehold vandt, og det betød sejre til holdene, der var sluttet som nummer et, to, tre og fire i grundspillet.

Sønderjyskes regerende DM-guldvindere, der vandt grundspillet, vandt 3-0 hjemme over Aalborg Pirates, der først kvalificerede sig til slutspillet tæt på afslutningen af grundspillet.

Sønderjyske scorede et mål i hver periode.

Frederikshavn White Hawks, der sluttede som nummer to i grundspillet, måtte kæmpe noget hårdere, før holdet havde vundet 2-1 hjemme over Rungsted, der blev nummer seks i grundspillet.

Tim Kunes sikrede nordjyderne sejren med en scoring cirka syv minutter før udløbet af tredje periode.

Grundspillets nummer tre, Esbjerg, vandt 2-0 hjemme over nummer syv, Rødovre Mighty Bulls.

Endelig vandt Herning Blue Fox, grundspillets nummer fire, med 2-1 hjemme over Odense Bulldogs, der blev nummer fem.

Daniel K. Nielsen blev matchvinder for midtjyderne, da han scorede til slutresultatet cirka fem minutter inde i tredje periode.

Kvartfinalerne spilles som bedst af syv kampe.