Ishockey: Frederikshavn indhenter Aalborg-føring igen

19/09/2015

Sæsonen i Metal Ligaen i ishockey er kun to dage gammel, men Frederikshavn White Hawks kan allerede prale at have etableret en solid håneret mod de nordjyske rivaler, Aalborg Pirates.

Lørdag aften sejrede Frederikshavn 3-1 på hjemmebane over Aalborg, og dermed fulgte sejrherrerne op på fredagens 6-4-sejr ude over samme klub.

Olle Liss bragte Aalborg Pirates foran 1-0 i første periode, og han blev assisteret af den tidligere Frederikshavn-spiller Nicolai Meyer.

Sidstnævnte skiftede fra Frederikshavn til Aalborg før denne sæson, og fredag lavede han hattrick i første periode, men Aalborg formøblede senere en 4-1-føring mod frederikshavnerne.

Gæsternes føring holdt frem til syv minutter før udløbet af anden periode, hvor Robin Bergman udlignede for Frederikshavn.

Og så slog hjemmeholdet - præcis som i kampen i Aalborg - til i tredje periode.

Efter seks minutter af perioden scorede Adam Miller til 2-1, og 19 sekunder før tid cementerede Jacob Dahlström sejren.

På det tidspunkt havde Aalborg Pirates taget målmand Marcus Lundell ud og erstattet ham med en ekstra markspiller.

Frederikshavn White Hawks fører Metal Ligaen med seks point for to kampe, mens Aalborg Pirates fortsat er uden point.