Ishockey: Kvartfinalenedtur koster Odense-træner jobbet

Odense Bulldogs er færdige i ishockeyslutspillet, og nu står det klart, at nederlaget til Herning i kvartfinalen får konsekvenser for holdets træner.

Canadieren Brad Grattons toårige kontrakt bliver nemlig ikke forlænget, når den udløber efter denne sæson. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Efter exit i kvartfinalerne de seneste tre sæsoner trænger vi til at genstarte projektet, og det kan ofte være nemmere med helt nye folk.

- Brad Gratton har store styrker rent hockeyfagligt, og han har bragt en masse til organisationen, men vi vurderer samtidig, at der fremadrettet skal en anderledes profil til, lyder det i pressemeddelelse, der er underskrevet af kommerciel chef Kristoffer Jørgensen.

Ledelsen i Odense Bulldogs skal nu på trænerjagt for at finde Brad Grattons afløser, der skal gøre klubben til fast bestanddel af top-4, som er målsætningen.

45-årige Gratton har tidligere været træner for Herlev og Rødovre og har, afbrudt af en enkelt sæson i Skotland, arbejdet i Danmark siden 2009.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip