Ishockey: Lars Eller sørger for sejr i New Jersey

05/12/2013

Den danske ishockeylandsholdsspiller Lars Eller var en af hovedarkitekterne bag Montreal Canadiens 4-3-sejr på udebane over New Jersey Devils i den nordamerikanske liga NHL.

Sejren kom først i hus efter overtid og straffeslag, og Lars Eller scorede både i den ordinære spilletid i tredje periode samt på straffeslag, da det hele skulle afgøres.

Lars Eller fik udlignet til 2-2 små fire minutter før tid, da danskeren hurtigt fik opsnappet en ripost efter sit eget skud. Han fik sendt returen ind med en kvik afslutning med baghånden.

New Jersey Devils fik dog hurtigt jublen dæmpet hos Montreal Canadiens, som indkasserede en scoring til 2-3 med lidt over et minut tilbage af klokken i den ordinære spilletid.

Det lykkedes alligevel Montreal Canadiens at få udlignet endnu en gang - for tredje gang i kampen - da David Desharnais fik nettet til 3-3 blot 37 sekunder før tid og dermed fremtvang overtid.

Der blev ikke scoret mere i den forlængede spilletid, og så skulle den jævnbyrdige kamp afgøres på straffeslag.

Her var Lars Eller den første skytte på isen for Montreal Canadiens, og han fik sendt pucken sikkert i kassen, efter at New Jersey Devils havde scoret på sit første forsøg på straffeslag.

David Desharnais var manden bag den afgørende scoring på straffeslag for Montreal Canadiens, og sammen med Lars Eller fik canadieren skrabet sejren i hus.

I en af nattens øvrige NHL-kampe fik Mikkel Bødker over 17 minutter på isen for Phoenix Coyotes, som skuffende tabte 1-4 på udebane til bundholdet Calgary Flames.