Ishockey: Rungsted banker Hernings guldfavoritter

27/02/2015

Herning Blue Fox måtte højst overraskende se sig slået i den første kvartfinale mod Rungsted.

Som vinder af grundspillet havde Herning selv valgt Rungsted som modstander i kvartfinalen, men det kan vise sig at være en dum idé.

På hjemmebane blev herningenserne fredag aften slået med 1-3 af gæsterne, der sluttede som nummer syv i grundspillet.

Holdet fra Rungsted kom foran midtvejs i første periode, da Marcus Nielsen fik pucken i mål. Få sekunder senere fik hjemmeholdet dog udlignet til 1-1 ved Petr Kalus.

Kampen blev afgjort i anden periode, hvor Adam Estoclet og Carlo Finucci med en scoring hver banede vejen for den store overraskelse.

Rungsted fører nu bedst-af-syv-serien med 1-0, inden de to hold mødes igen på søndag nord for København.

Odense Bulldogs, der langt hen i sæsonen førte grundspillet, kom også skidt i gang med kvartfinalerne, da fynboerne tabte 1-2 på egen is til Esbjerg Energy.

Frederikshavn White Hawks slog Aalborg Pirates 4-0, mens Sønderjyske vandt med 5-2 over Rødovre Mighty Bulls i de to sidste kvartfinale-serier.