Ishockey: Rungsted misser matchbold i Herning

08/03/2015

Med en sejr på 4-1 over Rungsted sikrede ishockeyspillerne fra Herning Blue Fox sig søndag endnu en kamp i kvartfinaleserien mod de undertippede nordsjællændere.

Herning vandt grundspillet og havde selv valgt Rungsted som sin kvartfinalemodstander, men Rungsted har overrasket og førte kvartfinaleserien med 3-1 før søndagens kamp i Herning.

Nu har herningenserne sikret sig mindst én kamp mere.

Det var veteranen Kasper Degn, som med sin scoring midt i første periode sørgede for at skabe afstand til gæsterne.

Kasper Degn havde stoppet karrieren før denne sæson, men vendte ved juletid tilbage til Herning, hvor han efter 10 års fravær gjorde comeback 27. december.

Degns scoring satte Herning i gang, og knapt to minutter efter Kasper Degns føringsmål øgede Petr Kalus til 2-0 for hjemmeholdet.

I anden periode øgede Victor Backman til 3-0, mens gæsterne fra Rungsted fik reduceret kort før anden periodes udløb.

Lou Dickenson øgede til 4-1 fire minutter inde i tredje periode.

Hernings Jani Honkanen blev vist ud halvandet minut før slutsignalet, og da Rungsted samtidig erstattede målmand Zane Kalemba med en ekstra markspiller, så de spillede fire mod seks, gav det et massivt pres mod Hernings mål.